Krijg de Kleertjes Wassenaar

1ste editie – 26 en 27 juni

De Groene Meent en parochie H. Augustinus organiseerde 26 en 27 juni de eerste kledingruil middag. Buiten, voor de Jozefkerk, Parklaan 28 

Vrijdag 26 juni – Kleding inleveren
Tussen 15.00 en 16.00 uur kon de kleding (alle maten) worden inleveren.
Voor de de Jozefkerk stonden wij buiten om de bigshopper aan te nemen. Bij het inleveren ontving je een nummer en een tijd waarmee je de volgende dag, in een blok van 20 minuten, kleding kon komen uitzoeken.
De kleding werd gewassen ingeleverd, in een big shopper. Mensen konden zo veel kledingstukken inleveren als ze wilde. De ingeleverde kleding werden vooraf gesorteerd, in kledingbakken op maat en soort.

Zaterdag 27 juni – kleding uitzoeken
Zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur stonden de kledingbakken opgesteld en kon dee kleding uitgezocht worden op de tijd die op het gekregen nummer vermeld stond. Dit om er voor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd langs komen.
We zouden buiten ruilen maar vanwege het slechte weer hebben we de ruimte in de kerk gebruikt waar we gelukkig ook een ruime opzet konden maken.

Voor de ingang stond de koffiebak klaar om iedereen te voorzien van heerlijke koffie en thee. Een fijne samenwerking die we zeker nog een keer gaan doen.

Een hele mooie raportage door Midvliet

De aankondiging

De aankondiging in de Wassenaarse Krant

De looproute bij het inbrengen

Krijg de kleertjes Verslag 26 en 27 juni

Het verslag in de Wassenaarse Krant