SMOW

SMOW vecht mee tegen armoede.

SMOW

Bij SMOW werken wij aan het voorkomen van armoede. Dit doen wij door inwoners praktische hulp te bieden en hen inzicht te geven in de geldzaken. Alles is erop gericht dat inwoners dit weer zelf kunnen en daarmee regie op hun leven houden. Zo kunnen zij ook weer meedoen in de samenleving.

Samen schulden voorkomen
Niet iedereen heeft een helder overzicht van de eigen financiën. De SMOW kan u helpen uw geldzaken op orde te krijgen, zodat uw inkomsten en uitgaven in balans blijven.

Administratieve Hulp (Hulp bij de administratie thuis)
De Administratieve Hulp is een voorziening die u kan helpen om uw administratie op orde te houden. Wij helpen u bij het invullen van de benodigde formulieren en houden uw administratie overzichtelijk.

Belasting Hulp
Belasting Hulp helpt u bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting. BelastingHulp houdt in dat de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting samen met u door een vrijwilliger van de SMOW, bij u thuis, wordt ingevuld.

Eerste Hulp Bij Betalingsachterstanden
Wat moet u doen met betalingsachterstanden. Zorg dat u ze kwijt raakt. De SMOW kan u helpen uw betalingsachterstanden en geldzaken op orde te krijgen, zodat uw inkomsten en uitgaven in balans blijven en u uw rekeningen kunt betalen. 

SMOW

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar

Van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar

Dit draagt ook bij aan de doelen:

SDG-1