Laat gratis uw woning scannen op warmtelekken

Diverse buurtteams uit Wassenaar zijn al een aantal maanden bezig met de voorbereiding van een isolatieactie. Het doel van deze actie is om 2022 zo veel mogelijk woningen in Wassenaar te isoleren. Een aantal buurtteams biedt gratis en vrijblijvend aan om uw woning in infrarood op de foto te zetten.

Warmtecamera
Warmtecamera wassenar

In 2021 zijn met behulp van warmtebeeldcamera’s al meer dan 350 woningen verspreid door heel Wassenaar gescand. Veel bewoners zagen zo dat veel warmte weglekte door gebrekkige isolatie. Om nog meer mensen inzicht te geven in de mate van isolatie van hun woning bieden buurtteam  Centrum en buurtteam Deijleroord dit wederom aan.
Vrijwilligers van deze buurtteams kunnen in circa 15 minuten tijd uw woning van buitenaf op de foto zetten. De foto’s laten zien van waaruit uw huis warmte weglekt en krijgt u naderhand toegestuurd. Het laten maken en ontvangen van de foto’s is gratis en vrijblijvend.

Woning aanmelden in Centrum en Deijleroord

Om uw woning aan te melden voor warmtebeeldfoto’s en om meer te weten te komen over de isolatieactie kunt u het beste de buurkracht-app downloaden. Dit doet u in de App/Play-store (zoek op buurkracht) en dit is geheel gratis. Zoek in de app uw buurt op, klik op “ik doe mee” en blijf op de hoogte.

Let op: aan de warmtescan actie doen alleen de buurten Centrum en Deijleroord mee. Mocht u in een andere buurt wonen en zelf een of meerdere woningen in uw buurt willen scannen, geef dit dan door via isolatie@groenemeent.nl.

Na de warmtescan weet je wat je moet doen en kan je direct aansluiten bij de isolatieactie van de buurtteams.

Dit draagt bij aan de doelen:

SDG-7
SDG-11
SDG-13