Week 41 – Winnaar speurtocht

..En de winnaar van de GlobalGoals Speurtocht is..  

In de laatste dagen van september kon heel Wassenaar meedoen aan de Global Goals speurtocht die hoorde bij de fototentoonstelling van Wassenaar4GlobalGoals. Uit de ingeleverde inzendingen hebben we door middel van loting gekozen wie het prijzenpakket had gewonnen. En zo kreeg kreeg de familie Krabbendam afgelopen dinsdag in eigen tuin het pakket in handen. Gefeliciteerd! 

Winnaar speurtocht

Het pakket bestond uit een pompoen van maar liefst 5 kilo van de biologische Wassenaarse tuinderij De Bramenhorst, die ochtend nog geoogst, waar zo een heerlijke soep of (vegetarische ) curry mee op tafel staat.  Ook waren er Fairtrade producten van de Wereldwinkel en biologische lekkernijen van de Ecoplaza bijgevoegd. Een dikke plak chocolade van Tony kon niet ontbreken. We hopen dat de familie er met plezier gebruik van maakt-een makkelijke manier van duurzaam doen!

De komende maanden zijn er in Wassenaar meerdere coronaproof activiteiten georganiseerd om duurzaam doen leuk en makkelijk te maken. De agenda voor duurzame activiteiten in Wassenaar kunt u altijd inkijken op www.wassenaar4globalgoals.nl. Elders in deze krant kan je lezen over de spelregels voor Krijg de Kleertjes, de kledingruilbeurs die op 16 en 17 oktober plaatsvindt in de Josefkerk. De organisatie is op deze dagen in handen van de Groene Meent en de St. Augustinus parochie. Tot dan! 

Vrijwilligers Groene Meent